Срећан вам пут у даљи живот наши драгоцени мали људи

Друштво

Летња позорница „Врелоˮ јуче је била најлепша, најрадоснија, најшаренија, најраспеванија и најразигранија јер су предшколци ПУ „Буцкоˮ за своје родитеље, баке и деке извели представу коју су заједно са васпитачима припремили за крај школске године. Завршна приредба је традиција, али први пут су и сви мештани који су желели имали прилику да уживају у приредби „буцкићаˮ, који ће од септембра постати прваци.

Предшколце уз најлепше жеље, али и све присутне, поздравио је Душан Мијајловић директор ПУ „Буцкоˮ.

– Изузетно смо срећни и поносни што сте били део наше успомене и што смо имали ту привилегију да будемо део вашег одрастања. Нека вам даљи путеви буду још отворенији и још сунчанији него до сада, а ви само останите оно што већ јесте, радознала и добра деца па ће вам се сва врата сама отварати. Срећан вам пут у даљи живот драги наши, драгоцени мали људи – рекао је Мијајловић.

Buckići

Директор сокобањске предшколске установе се овом приликом захвалио и свим родитељима на подршци, разумевању и сарадњи током протеклих година и истакао да ће ова образовна установа и надаље да брине и улаже у најмлађе јер се на тај начин улаже и у будућност свих нас.
Васпитачица Емилија Здравковић је истакла да је сваки овакав растанак изузетно емотиван, јер неки од предшколаца су у вртићу од своје друге године, тако да то не пада лако ни деци ни васпитачима.

Обавезни припремни предшколски програм траје до 24. јуна. Након тога родитељи имају могућност да одлуче да ли ће исписати децу или ће похађати предшколску установу до поласка у школу.

Buckići

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + two =