Три популарна нова наслова на репертоару биоскопа „Моравица”

Друштво Култура

За све љубитеље седме уметности поред филмова који се приказују претходних дана, на новом репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се три нова одлична наслова.

„Air” – прича о настанку легендарних патика као једном од најутицајнијих спортских брендова са две легенде Холивуда Мет Дејмоном и Бен Афлеком. Критичари су овај филм оценили најбољим спортским филмом свих времена. Филм је заснован на истинитој причи, а радња нас враћа у раздобље осамдесетих година прошлог века. Мет Дејмон тумачи лик Сонија Вакара, Бен Афлек је у улози суоснивача Најка, легендарног Фила Најта, Џејсон Бејтман је у улози Роба Страсера – његовог директора маркетинга, док је Вајола Дејвис у улози бескомпромисне мајке која зна вредност неизмерног талента свог сина и кошаркашког феномена који ће постати највећа спортска легенда свих времена. Овај фил ће први пут бити приказан у биоскопу „Моравица” сутра са почетком у 20.30.

Још један филм одушевиће пре свега љубитеље хорора са религијском тематиком „Папин егзорциста” са Раселом Кроуом у главној улози. Први пут ће у сокобањском биоскопу бити приказан у петак са почетком у 17.15.Филм је инспирисани мемоарима из стварног живота Габријела Аморта, италијанског свештеника и некадашњег главног егзорцисте Ватикана. Папин егзорциста прати Аморта док истражује застрашујућу опсесију дечака и на крају открива вековима стару заверу коју је Ватикан очајнички покушао да сакрије.

И на крају за најмлађе „Супер Марио” – анимирана авантура, синхронизована на српски језик, прво приказивање сутра у 16.30.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 8 =