Сокобањски мали одбојкаши и одбојкашице на Трофеју „Одбојкица” у Књажевцу

Друштво Спорт

Најмлађи сокобањски одбојкаши били су учесници турнира „Одбојкица” који је по први пут протекле суботе одржан у Књажевцу. То је заправо нови пројекат Одбојкашког савеза Србије у оквиру кога су се преко 300 девојчица и дечака од којих су најстарији 2012. годиште, из четири одбојкашка региона са центрима у Нишу, Краљеву, Лесковцу и Зајечару, такмичило како у мини-одбојци, тако и у другим одбојкашким дисциплинама, сазнајемо од Андрије Миленовић која тренира мале одбојкашице. Идеја концепта уз мото „Играмо се и сви побеђују” има за циљ да се деци у најмлађем узрасту, пружи прилика да се играју и забаве у атмосфери која промовише вредности за које се Савез залаже.

− Учешће је узела најмлађа такмичарска екипа, а поред одбојке било је ту разних полигона,сликања,игара па је деци било веома интересантно. Наравно Одбојкашки клуб Озрен мође да буде задовољан и поносан на своје наде које су победиле децу из Прокупља,Лесковца и Бора,а мушкарци вршњаке из Књажевца и вратили се кући без пораза − каже тренер Андријана Миленовић.

Тимови који су били победници у мечевима добијали су налепнице, које су малишани лепили на велики банер. Са друге стране, екипе које су изгубиле у утакмицама „мини” одбојке, имале су нову шансу да у „Арени изазова”, у склопу које су се такмичиле у разним вештинама са лоптом, такође добију налепнице и буду победници. Сваки учесник је по завршетку програма добио диплому на којој је било простора да залепи освојене индивидуалне, или тимске налепнице

Следеће виђање заказано је за крај јануара у Обреновцу, а тачан датум другог турнира биће накнадно одређен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =