Расписани конкурси за издавање локација уличним продавцима

Друштво

Општина Сокобања је расписала конкурсе за издавање места у улици Светог Саве (бивши паркинг АМС), у Централном бањском парку и парку „Бањица”.

У улици Светог Саве, на простору плаца бившег АМС-а, предвиђено је издавање места за постављање привремених објеката за дечји, забавни и спортски програм предвиђених Планом постављања мањих монтажних објеката и уређаја на јавним површинама за 2020. годину. На овој локацији предвиђенесу четири површине за давање у закуп. Почетна цена за добијање локације је пет хиљада динара. Јавно надметање ће се одржати 8. јуна 2020. године у згради Општинске управе Општине Сокобања са почетком у 14 часова.

У парку „Бањица” конкурсом је предвиђено пет површина за продају бижутерије и сувенира. Почетна цена за добијање локације је пет хиљада динара. Јавно надметање ће се одржати 8. јуна 2020. године у згради Општинске управе општине Сокобања са почетком у 12 часова.

У Централном бањском парку постоји девет локација које су предвиђене за давање у закуп, од којих је осам предвиђено за продају кукуруза где је почетна цена за добијање једне од ових локација пет хиљада динара и једна за продају меда са почетном ценом од 27 хиљада динара по месту. Јавно надметање ће се одржати 8. јуна 2020. године у згради Општинске управе Општине Сокобања са почетком у 10 часова.

Текст конкурса са пријавом може се преузети на сајту www.opstinasokobanja.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − six =