Новогодишња чаролија за најмлађе 31. децембра

Друштво Култура

Новогодишњи празници у организацији Културног центра Сокобања ове године биће обележени богатим и интересантним програмом намењеним туристима и мештанима, најмлађима и оним старијима, сазнајемо од Далиборке Стевановић директорке Културног центра Сокобања. Читаво обележавање радосног празника, почеће наравно игром и забавом за децу.

− Преподневни часови 31.децембра намењени су деци и младима. Програм који ми из Културног центра организујемо под називом Дечије новогодишње чаролије почиње од 11 часова у дворишту „мале школе” и то најпре радионицама на отвореном на којима ће се правити новогодишњи украси којима ће малишани украшавати новогодишњу јелку заједно са Деда Мразом, аниматорима уз музику и песму дечијег хора „Соколићи”, игру културно-уметничког друштва „Соко” али и хип-хопа − рекла је Стевановић.

Новогодишња чаролију за најмлађе у сарадњи са Црвеним крстом Сокобања биће и хуманитарног карактера, сви људи добре воље имаће прилику да буду чаробњаци и онолико колико могу издвоје и убаце у кутију новац који ће много значити онима којима је помоћ неопходна. Дечја новогодишња чаролија биће овековечена фотографијама и репортажама које ће направити њихови другари полазници кративних радионица ове установе културе.

− Дођите да се заједно дружимо и будемо креативни, али и дарежљиви. Празници су време даривања и хуманости зато вас позивамо да кроз дружење помогнемо онима којима је наша помоћ потребна. Културни центар Сокобања наставља са хуманитарним акцијама у сарадњи са Црвеним крстом, зато вас позивамо да јос једном покажемо да смо заједно најјачи и пошаљимо једну лепу и хуману новогодишњу честитку − поручују из Културног центра Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 3 =