Организован дочек Нове године на централном тргу у Сокобањи

Друштво Култура

Након више година паузе у Сокобањи ће бити организован дочек Нове године у центру на тргу испред Милошевог конака, сазнајемо од Далиборке Стевановић, директорке Културног центра Сокобања.

− Овогодишњи дочек је у знаку локалне продукције и стваралаштва коју као установа културе подржавамо и унапређујемо. Програм почиње од 19 часова наступом ди џеја Милана Бабића који је сокобањчанима добро познат, а уз чију ћемо музику и добру атмосферу сјајно започети најлуђу ноћ. Након Милана наступиће састав Ексклузив бенд који ће нас забављати све до мало пред поноћ када наступају неизоставни трубачи „Барка”. Најлуђа ноћ, најлуђи провод, најбоља музика и ватромет тачно у поноћ очекују наше суграђане и госте – рекла је наша саговорница.

Већ првог дана нове године Културни центар Сокобања заједно са својим колегама из Туристичке организације Сокобања, организоваће традиционалну „Башту отвореног срца” која ће овог пута бити и хуманитарног карактера.

− У Башти отвореног срца испред „Озрен баште” служиће се чај и грејана ракија уз медењаке и друге ђаконије које смо вам припремили. Позивамо све људе да нам се придруже и заједно са нама испрате стару и дочекају Нову годину у Сокобањи, најлепшој бањи Србије − поручила је Стевановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + sixteen =