Snežana Radovanović ponovo jednoglasno izabrana za predsednicu OO SPS Sokobanja

Društvo Politika

Deseta Izborna konferencija Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Sokobanja, održana je 18. novembra u kongresnoj sali hotela Moravica.

Za predsednicu Opštinskog odbora SPS Sokobanja, ponovo je jednoglasno izabrana Snežana Radovanović.

− Htela bih pre svega da se zahvalim mojim ljudima, članovima partije, koji su dali predlog i podržali moj izbor i za naredni period. Ono što želim da poručim ljudima u Sokobanji je da smo mi prepoznatljivi po svojim stavovima, da smo dosledni. Jedino ćemo malo promeniti metod rada u narednom periodu, tako što će operativni deo, tj. Izvršni odbor opštinskog odbora SPS imati dvotrećinsku većinu mladih, stručnih, sposobnih ljudi punih ambicije i energije, koji će dati novi sadržaj i dovesti do ostvarenja tih naših ciljeva, i opravdati zašto mi postojimo ovoliko dugo i u Sokobanji i u Srbiji − rekla je Radovanović.

Za člana Glavnog odbora predložen je Mladen Milosavljević. Predsednica Radovanović ističe da je predloženi kandidat poznat po tome da svako stanje i situaciju sagledava realno , da je spreman da kritikuje ali i da pohvali i da zato veruje da je on pravi čovek koji će Sokobanju na najbolji način predstaviti u Glavnom odboru partije.

Na konferenciji je izabrano i sedam delegata koji će prisustvovati 11. Kongresu SPS koji je zakazan za 17. decembar ove godine. Tom prilikom data je i jednoglasna podrška Ivici Dačiću za predsednika SPS.

Konferenciji su prisustvovali Radovan Arežina ,narodni poslanik i predsednik OO SPS Kladovo, Miodrag Nikolić predsednik opštine Sokobanja i Vladimir Milovanović ,predsednik SNS Sokobanja.

Radovan Arežina ističe da sama Sokobanja uvek na njega ostavi predivne utiske i da je jako zadovoljan što je ova izborna konferencija uspešno održana. On se ovom prilikom zahvalio svim članovima SPS-a koji su prisustvovali konferenciji i predsedniku opštine Sokobanja kao i predsedniku OO SNS Sokobanja, istakavši da samo na taj način i zajedničkim snagama kao koalicioni partneri mogu doprineti boljitku opštine Sokobanja.

− Uvek je lepo videti naše ljude koji poštuju tradiciju Socijalističke partije, tradiciju solidarnosti, druženja, socijalne pravde, boljitka, borbe za državu, za Sokobanju za našu regiju istočne Srbije i borbu za sve ono što čini bolji život u datim trenucima i nezgodnim vremenima. Mi smo naslednici levičarske partije i levičarskog pokreta Srbije i posebno sam ponosan na to − rekao je Arežina.

 

On je čestitao Snežani Radovanović na ponovnom izboru za predsednicu opštinskog odbora SPS Sokobanja.

− Čestitam izabranoj predsednici koja je svojim radom i nesebičnom požrtvovanošću i u nekim godinama kada smo opoziciono delovali na lokalu, pokazala ozbiljnost u svemu i u odabiru naših odborničkih lista. Posebno me raduje što ona već priprema jedno mlađe rukovodstvo koje će uz nju u narednom periodu pokazati sav onaj naš socijalistički duh u borbi za boljitak − rekao je Arežina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + 19 =