Снежана Радовановић поново једногласно изабрана за председницу ОО СПС Сокобања

Друштво Политика

Десета Изборна конференција Општинског одбора Социјалистичке партије Србије Сокобања, одржана је 18. новембра у конгресној сали хотела Моравица.

За председницу Општинског одбора СПС Сокобања, поново је једногласно изабрана Снежана Радовановић.

− Хтела бих пре свега да се захвалим мојим људима, члановима партије, који су дали предлог и подржали мој избор и за наредни период. Оно што желим да поручим људима у Сокобањи је да смо ми препознатљиви по својим ставовима, да смо доследни. Једино ћемо мало променити метод рада у наредном периоду, тако што ће оперативни део, тј. Извршни одбор општинског одбора СПС имати двотрећинску већину младих, стручних, способних људи пуних амбиције и енергије, који ће дати нови садржај и довести до остварења тих наших циљева, и оправдати зашто ми постојимо оволико дуго и у Сокобањи и у Србији − рекла је Радовановић.

За члана Главног одбора предложен је Младен Милосављевић. Председница Радовановић истиче да је предложени кандидат познат по томе да свако стање и ситуацију сагледава реално , да је спреман да критикује али и да похвали и да зато верује да је он прави човек који ће Сокобању на најбољи начин представити у Главном одбору партије.

На конференцији је изабрано и седам делегата који ће присуствовати 11. Конгресу СПС који је заказан за 17. децембар ове године. Том приликом дата је и једногласна подршка Ивици Дачићу за председника СПС.

Конференцији су присуствовали Радован Арежина ,народни посланик и председник ОО СПС Кладово, Миодраг Николић председник општине Сокобања и Владимир Миловановић ,председник СНС Сокобања.

Радован Арежина истиче да сама Сокобања увек на њега остави предивне утиске и да је јако задовољан што је ова изборна конференција успешно одржана. Он се овом приликом захвалио свим члановима СПС-а који су присуствовали конференцији и председнику општине Сокобања као и председнику ОО СНС Сокобања, истакавши да само на тај начин и заједничким снагама као коалициони партнери могу допринети бољитку општине Сокобања.

− Увек је лепо видети наше људе који поштују традицију Социјалистичке партије, традицију солидарности, дружења, социјалне правде, бољитка, борбе за државу, за Сокобању за нашу регију источне Србије и борбу за све оно што чини бољи живот у датим тренуцима и незгодним временима. Ми смо наследници левичарске партије и левичарског покрета Србије и посебно сам поносан на то − рекао је Арежина.

 

Он је честитао Снежани Радовановић на поновном избору за председницу општинског одбора СПС Сокобања.

− Честитам изабраној председници која је својим радом и несебичном пожртвованошћу и у неким годинама када смо опозиционо деловали на локалу, показала озбиљност у свему и у одабиру наших одборничких листа. Посебно ме радује што она већ припрема једно млађе руководство које ће уз њу у наредном периоду показати сав онај наш социјалистички дух у борби за бољитак − рекао је Арежина.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − fifteen =