Лето у знаку малог фудбала!

Друштво Спорт

Након паузе од неколико година, на иницијативу младих из Милишинца овог викенда стартује Ноћни турнир у малом фудбалу „Милушинац 2023.” Турнир ће се одржати на терену код дома у овом месту.

 

Пријаве су отворене до данас, а цена котизације по екипи (5+3, узраста 15+) износи 4.000 динара. Екипе се могу пријавити у канцеларији Спортског савеза општине Сокобања или на бројеве телефона 064/856-07-57 или 062/81-55-601.

За најбоље учеснике поред новчаних награда обезбеђени су пехари, медаље и дипломе. Обезбеђене су и награде за најбољег стрелца и голмана турнира.

Жреб је заказан за сутра у 18 сати, када стартује групна фаза турнира, док је елиминациона фаза заказана за недељу, када се играју четврт финале, полуфинале и финале, као и меч за треће место.

Након турнира у Милушинцу, следи и Ноћни турнир у малом фудбалу „Шарбановац 2023.” у Шарбановцу који је заказан за 1. август. Екипе се могу пријавити до 31. јула.

Право учешћа имају старији од 15 година, а свака екипа броји по 10 чланова. Котизација по екипи износи 5.000 динара. За најбоље учеснике турнира предвиђени су пехари, медаље и дипломе, као и новчане и друге награде.

Подршку у организацији ових спортских манифестација пружа Спортски савез општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + thirteen =