Proglašeni “najbolji” za mesec jun

Društvo

U okviru akcije „Biramo najbolje”, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, dodeljena su priznanja najuspešnijima za jun mesec. Prema odluci stručne komisije najbolji preduzetnik za jun mesec je preduzeće „B-art” iz Sokobanje. Za najbolji ugostiteljski objekat proglašen je restoran „Župan”, dok je u kategoriji „najbolja turistička agencija” priznanje dodeljeno T.A. „Palma”.

Stefan Đorđević, zaposlen kao konobar u kafeu „Irish Pub”, proglašen je najboljim ugostiteljskim radnikom za mesec jun. U kategoriji „najbolji gost” priznanje je dodeljeno Veri Simić iz Zemuna. Dvorište Igora Tomina iz Sokobanje proglašeno je za najlepše proteklog meseca. U kategoriji „udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma” priznanje je dodeljeno dramskoj sekciji OŠ „Mitropolit Mihailo” koja je u predhodnom periodu svojim gostovanjima širom Srbije promovisala Sokobanju. Najbolji stanodavac za jun mesec je Anica Milosavljević, vlasnica apartmana „Kaskade”.

Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra svake godine, biraju se najbolji u osam kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji” na godišnjem nivou, a po završetku akcije Turistička organizacija Sokobanje prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen + fourteen =