Проглашени “најбољи” за месец јун

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за јун месец. Према одлуци стручне комисије најбољи предузетник за јун месец је предузеће „Б-арт” из Сокобање. За најбољи угоститељски објекат проглашен је ресторан „Жупан”, док је у категорији „најбоља туристичка агенција” признање додељено Т.А. „Палма”.

Стефан Ђорђевић, запослен као конобар у кафеу „Irish Pub”, проглашен је најбољим угоститељским радником за месец јун. У категорији „најбољи гост” признање је додељено Вери Симић из Земуна. Двориште Игора Томина из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца. У категорији „удружење или појединац који доприноси развоју туризма” признање је додељено драмској секцији ОШ „Митрополит Михаило” која је у предходном периоду својим гостовањима широм Србије промовисала Сокобању. Најбољи станодавац за јун месец је Аница Милосављевић, власница апартмана „Каскаде”.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра сваке године, бирају се најбољи у осам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 5 =