Paketi

Подељени пакети пензионерима и најугроженијим грађанима

Друштво

Подела пакета помоћи пензионерима са најнижим примањима, у циљу сузбијања негативних економских последица изазваних пандемијом вируса Ковид-19 почела је у петак. Право на пакет имају пензионери са територије општине Сокобања чија пензија не прелази 18 хиљада динара.

Након расподеле пакета пензионерима са најнижим примањима биће расподељени и пакети осталим угроженим категоријама у складу са Закључком Штаба за ванредне ситуације општине Сокобања. Пакет садржи основне животне намирнице и средства за личну хигијену.

« од 6 »

‒ Општина Сокобања је, пре петнаестак дана, већ организовала поделу пакета преко Центра за социјални рад и Црвеног крста, ово је други круг помоћи у оквиру ког смо набавили већу количину пакета. Ми ћемо и у наредном периоду помагати наше најугроженије грађане уколико ситуација са корона вирусом потраје. Пратимо ситуацију и сигурно ћемо у наредном периоду донети мере које ће помоћи и нашој привреди и пољопривреди ‒ каже Владимир Миловановић, заменик команданта Штаба за ванредне ситуације.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 12 =