Додељена признања најбољима у оквиру акције „Бирамо најбоље”

Друштво Туризам

У уторак је у просторијама Туристичке организације Сокобања, проглашењем најбољих од маја до септембра, у девет категорија, завршена овгодишња акција „Бирамо најбоље”. Најпре су захвалнице добили најуспешнији у септембру месецу.

Најбоља туристичка агенција претходног месеца била je „Сокотурс”. У категорији најбољи станодавац признање је додељено апартманима Ружице Миљковић – Вила Ружица, најбољи угоститељски објекат је ресторан „Бони”. Најлепше двориште је Лидије Маринковић у Трубаревцу. Најбољи гост у септембру била је Миодраг Јеремић, , најбољи туристички и угоститељски радник је Наташа Савић менаџеру „Соко терме”. У категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је додељено Саши Радивојевићу који поседује Пчеларско газдинство у Мужинцу. За најбоље предузеће у септембру месецу проглашено је предузеће „Фото Голд”.И у оквиру категорије – најбоље сеоско туристичко домаћинство, Хацијенда Гане.

Након проглашења најбољих у претходном месецу, признања су додељена и свеукупним овогодишњим добитницима у девет категорија. Најбољи станодавац, апартмани „Zvezda lux”. У току ове године, за најбољу туристичку агенцију проглашена је „Сокотурс” а за најбољи угоститељски објекат ресторан „Воденица” у Врмџи. Најбољи туристички радник у овој години је Нтааша Савић, менаџер „Соко терме” а најбољи гост Слађан Перошевић. Зоран Ристић добитник је годишњег признања као појединац који доприноси развоју туризма. У категорији најбољи предузетник, годишње признање додељено је Душану Ивановићу. Двориште Биљане Ђокић у насељу Градашница, проглашено је за најлепше у овој години а за најбоље сеоско туристичко домаћинство признање је додељено Сеоском туристичком домаћинству Данијела Лазића из Јошанице, сазнајемо од Милене Миленковић координатора инфо центра ТОСБ.

− Већ по традицији свеукупни овогодишњи победници, били су на дводневном студијском  путовању, у оквиру кога се обилазе друга туристичка места у нашој земљи и размењују искуства са туристичким радницима из других дестинација. Добитници признања „Бирамо најбоље” ове године обишли су јужну Србију манастир Прохор Пчињски, винарију Алексић, Врање и његове знаменитости као што су Народни музеј, кућу Боре Станковића и Лесковац − каже Миленковић.

Љубинко Миленковић, директор ТОСБ, каже да је циљ акције „Бирамо најбоље”, унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и мотивисање организација и појединаца чиме се подиже и ниво квалитета туристичких и угоститељских услуга Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 11 =