Proglašeni najbolji za maj mesec u okviru akcije „Biramo najbolje”

Društvo Turizam

Proglašenjem najboljih za mesec maj počela akcija „Biramo najbolje” koju organizuje Turistička organizacija Sokobanja.

− Do ove godine proglašavani su najbolji u osam kategorija: Najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji ugostiteljski objekat, najbolji ugostiteljski ili turistički radnik, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, najbolji gost, najbolji preduzetnik. Međutim, zbog povećanja broja kategorisanih seoskih domaćinstava u opštini Sokobanja i zbog sve veće zainteresovanosti inostranih i domaćih gostiju za ruralni turizam od ove godine uvedena je nova kategorija – Najbolje seosko turističko domaćinstvo, tako da sada ima devet kategorija. Na kraju akcije biraju se najuspešniji u svakoj od kategorija koji kao nagradu dobijaju studijsko putovanje u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja – kaže Ljubinko Milenković direktor Turističke organizacije Sokobanja.

U kategoriji najbolja turistička agencija priznanje je dobila T.A. Soko-Turs“, najbolji stanodavac u maju bio je Miroslav Veličković iz Sokobanje, najbolji ugostiteljski objekat prošlog meseca bio je restoran Zelengora, vlasnik najlepšeg dvorišta je Slobodan Krstić iz Sokobanje, najbolji radnik je Elena Enez Goran iz Turističke agencije Sokoinfo. Olgica Miljković iz Turističke organizacije Srbije je najbolji pojedinac koji doprinosi koji doprinosi razvoju turizma, u kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je dobilo preduzeće Tera optima, najbolji gost je Đorđe Đuričić iz Beograda dok je u novoj kategoriji, najbolje seosko domaćinstvo, priznanje dobilo domaćinstvo Marka Bogićevića iz Vrmdže.

 DSC4288 turis radnik
 DSC4279 naj stanodavac
 DSC4276 tur agencija
 DSC4282 ugost objekat
 DSC4285 naj dvoriste
 DSC4298 seosko domac
Aperture: 5
Camera: NIKON D7000
Iso: 800
Orientation: 1

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × four =