Проглашени најбољи за мај месец у оквиру акције „Бирамо најбоље”

Друштво Туризам

Проглашењем најбољих за месец мај почела акција „Бирамо најбоље” коју организује Туристичка организација Сокобања.

− До ове године проглашавани су најбољи у осам категорија: Најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи угоститељски објекат, најбољи угоститељски или туристички радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, најбољи гост, најбољи предузетник. Међутим, због повећања броја категорисаних сеоских домаћинстава у општини Сокобања и због све веће заинтересованости иностраних и домаћих гостију за рурални туризам од ове године уведена је нова категорија – Најбоље сеоско туристичко домаћинство, тако да сада има девет категорија. На крају акције бирају се најуспешнији у свакој од категорија који као награду добијају студијско путовање у организацији Туристичке организације Сокобања – каже Љубинко Миленковић директор Туристичке организације Сокобања.

У категорији најбоља туристичка агенција признање је добила Т.А. Соко-Турс“, најбољи станодавац у мају био је Мирослав Величковић из Сокобање, најбољи угоститељски објекат прошлог месеца био је ресторан Зеленгора, власник најлепшег дворишта је Слободан Крстић из Сокобање, најбољи радник је Елена Енез Горан из Туристичке агенције Сокоинфо. Олгица Миљковић из Туристичке организације Србије је најбољи појединац који доприноси који доприноси развоју туризма, у категорији најбољи предузетник признање је добило предузеће Тера оптима, најбољи гост је Ђорђе Ђуричић из Београда док је у новој категорији, најбоље сеоско домаћинство, признање добило домаћинство Марка Богићевића из Врмџе.

 DSC4288 turis radnik
 DSC4279 naj stanodavac
 DSC4276 tur agencija
 DSC4282 ugost objekat
 DSC4285 naj dvoriste
 DSC4298 seosko domac
Aperture: 5
Camera: NIKON D7000
Iso: 800
Orientation: 1

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × five =