ОО СПС Сокобања обележио 28. рођендан

Политика

Општински одбор Социјалистичке партије у Сокобањи јуче је обележио 28 година од свог оснивања и рада Општинске организација СПС. Обележавању годишњице, поред многих званица, присуствовали су и Никола Шаиновић, један од оснивача СПС и члан Главног одбора, проф. др Предраг Марковић потпредседник СПС, Угљеша Марковић председник Социјалистичке омладине Србије, представници општинских одбора СПС-а из Зајечара, Књажевца и Бољевца, као и представници других политичких партија са подручја општине Сокобања.

    

Председница ОО СПС Сокобања, Снежана Радовановић, каже да је СПС партија са најдужим постојањем на овим просторима, а уједно и у Сокобањи. Она је додала да ће наредне године бити обележен и јубилеј односно 100 година од оснивања Социјалистичке радничке партије Југославије, чији је Социјалистичка партија Србије идејни наследник.

– Социјалисти се залажу за једнакост и равноправност и у складу са тим ми уважавамо и поштујемо све политичке опције са територије наше општине – додала је Радовановић.

Професор Марковић потпредседник СПС истакао је да је Сокобања једна од најчувенијих српских бања као и да је веома битно улагати у развој овог вида туризма у нашој земљи. Он је уједно изразио наду да ће ОО СПС Сокобања у будућем периоду ојачати своје позиције у политичком животу Сокобање и заузети место које јој припада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 13 =