SNS

ОО СНС: Циљеви обиласка месних заједница

Друштво Политика

Исидор Крстић, председник општине Сокобања, на јуче одржаној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке, говорио је о циљевима које руководство Сокобање жели да постигне обиласком месних заједница.

̶ Основни циљ обиласка је утврђивање тренутног стања и актуелних проблема у месним заједницама и наша је намера да сагледамо како да на један бржи и ефикаснији начин помогнемо нашим суграђанима који живе у сеоским срединама. Као што знате руководство Општине Сокобања је доста тога урадило кад је у питању развој села и пољопривреде. Ја желим само овом приликом да вас подсетим да смо средства за развој села и пољопривреде увећали седам и више пута у односу на 2016. годину, а то подразумева да смо урадили преко 100 километара атарских путева и санирали већи део улица у сеоским срединама, остали су нам засеоци које ћемо наравно санирати у току ове године. Као што знате увели смо и бесплатан превоз на територији општине Сокобања и на тај начин обезбедили свим нашим суграђанима да без проблема и додатних трошкова обаве своје потребе и обавезе у Сокобањи. Локална самоуправа је доста тога урадила у претходном периоду. Од чланова месних заједница сазнали смо за неке нове проблеме, који морају бити решени у што краћем року – рекао је поред осталог Крстић.

Он је додао да је обилазак месних заједница и разговор са њиховим члановима веома битан јер се ради просторни план општине Сокобања, који ће бити усвојен у току ове године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =