ОО СНС Сокобања обележио своју славу Света Петку

Друштво Политика

ОО СНС Сокобања јуче је свечаним чином резања славског колача у присуству великог броја гостију, чланова странке и пријатеља, обележио своју славу Света Петку.

Након сечења колача, окупљенима се обратио протојереј Вања Ковачевић који је слављеницима честитао празник и пожелео да им Господ да снаге да одоле искушењима којима су изложени и која их очекују.

˗ Не обазирите се на приче. Нека оно што радите говори о вама, а хвала Господу, толико тога се ради и урадило се и радиће се да ова бања заиста буде на месту које јој припада. Надам се да ћете и даље бити на власти јер сте показали велику спремност да учините све за ову општину и дали сте максимум од себе ˗ рекао је отац Вања.

Председник одбора Владимир Миловановић у име Општинског одбора СНС Сокобања честитао је славу свим грађанима који је обележавају, као и члановима и симпатизерима странке.

˗ Част ми је и задовољство да вам се обратим испред Општинског одбора Српске напредне странке, да вас поздравим и да вам се захвалим што сте нас испоштовали и дошли. Морам пре свега, истаћи то да нас је у Сокобањи све мање и мање и да зато не бисмо смели да се раздвајамо. Оставимо сујету по страни и заједничким радом и трудом дођимо до нове победе ˗ истакао је Миловановић.

Осврнувши се на предстојеће локалне изборе, Миловановић је истакао да једно место највише може да се развије и напредује само уколико је на власти у локалу иста политичка опција као и на нивоу Републике.

Слава је обележена у просторијама Старог завода. Домаћин славе ове године био је председник Месне заједнице Трубаревац Братислав Марковић, а за наредну годину колач је преузела др Ивана Филиповић в.д. директора Специјалне болнице „Сокобањаˮ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 2 =