Новембар – месец позоришта у Сокобањи

Друштво Култура

Месец новембар је месец позоришта у Сокобањи. Културни центар Сокобања припремио је за новембар репертоар посвећен позоришној уметности. Публика ће моћи да гледа различите форме позоришне уметности за све генерације и за свачији укус. Монодраме, дуодраме, комедије, стендап, кабаре неки су од облика које ће публика моћи да види наредних јесењих дана у биоскопу „Моравица”.

Позоришни програм почиње представом „Сладолед” Народног позоришта Ниш, и кабареом „Као да сам те сањао” Владана и Кристине Савић. Драган Божа Марјановић вас позива на вече хумора и добре забаве уз „Грују”, а Никола Ђуричко ће вам открити тајне шоу-бизниса у свом стендап перформансу „Шоубиз”.

Завршетак позоришног месеца обележиће култна представа „Чорба од канаринца” која на духовит начин дочарава изазове брачног живота у коме ће се многи препознати, а коју маестрално изводе Мина Лазаревић и Љуба Бандовић. У оквиру месеца позоришта, и сокобањско „Аматерско СБ позориште” извешће комедију „Лесковачка мућкалица”.

Из Културног центра Сокобања позивају све мештане и туристе да дођу и уживају у програму који ће им ова институција културе приредити током наредног месеца у биоскопу „Моравица”.

Насловна фотографија: Илустрација (извор архива Сокопрес).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + fourteen =