OO SNS Sokobanja obeležio stranačku slavu Sveta Petku

Društvo Politika

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sokobanja je svečanim činom rezanja slavskog kolača obeležio svoju slavu Sveta Petku. Ove godine, zbog pandemije kovida-19, slava je obeležena skromnije, uz prisustvo manjeg broja ljudi i uz poštovanje mera zaštite.

− Ovom prilikom bih svim građanima opštine Sokobanja, koji danas slave, čestitao slavu Sveta Petku. Kao što je poznato to je i slava Srpske napredne stranke, tako da bih ovom prilikom i svim članovima Srpske napredne stranke čestitao slavu. Zbog pandemije kovida-19 mi ove godine nismo bili u mogućnosti da proslavimo ovu slavu kako dolikuje. Daće Bog i Sveta Petka da ova epidemija nestane, da na nju zaboravimo i sledeće godine ovu slavu obeležimo u zdravlju i veselju − rekao je Vladimir Milovanović, zamenik predsednika opštine Sokobanja.

Sečenju kolača pored sveštenstva prisustvovali su i predsednika opštine Miodrag Nikolić, predsednik Skupštine opštine Vladimir Petković, kolačari i odbornici.

Domaćin slave ove godine bila je Nataša Janković, a za narednu godinu kolač je preuzeo predsednik opštine Miodrag Nikolić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three + eleven =