ОО СНС Сокобања обележио страначку славу Света Петку

Друштво Политика

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања је свечаним чином резања славског колача обележио своју славу Света Петку. Ове године, због пандемије ковида-19, слава је обележена скромније, уз присуство мањег броја људи и уз поштовање мера заштите.

− Овом приликом бих свим грађанима општине Сокобања, који данас славе, честитао славу Света Петку. Као што је познато то је и слава Српске напредне странке, тако да бих овом приликом и свим члановима Српске напредне странке честитао славу. Због пандемије ковида-19 ми ове године нисмо били у могућности да прославимо ову славу како доликује. Даће Бог и Света Петка да ова епидемија нестане, да на њу заборавимо и следеће године ову славу обележимо у здрављу и весељу − рекао је Владимир Миловановић, заменик председника општине Сокобања.

Сечењу колача поред свештенства присуствовали су и председника општине Миодраг Николић, председник Скупштине општине Владимир Петковић, колачари и одборници.

Домаћин славе ове године била је Наташа Јанковић, а за наредну годину колач је преузео председник општине Миодраг Николић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × five =