Ozren

Odbojkašice „Ozrenaˮ učestvovale na turniru u Gračanici

Društvo Sport

Na poziv Odbojkaškog kluba Vidovdan iz Gračanice i Kancelarije za sport i omladinu, odbojkašice OK Ozren učestvovale su na 8. Vidovdanskom turniru u ženskoj odbojci. Na turniru je trebalo da učestvuju odbojkašice iz Srbije, Bugarske i Severne Makedonije. Međutim, pojedinim klubovima nije bio dozvoljen ulazak tako da je deo turnira odigran u Lebanu, a deo u Donjoj Gušterici koja pripada opštini Gračanica.

Ozren

– Članice sokobanjskog odbojkaškog kluba ipak su se takmičile u Gračanici i što je manje bitno u osvoj situaciji, osvojile su prvo mesto i pehar donele u Sokobanju. Nama je posebno drago što su se one tamo upoznale i družile sa svojim vršnjakinjama iz Gračanice i zato što su obišle kulturno-istorijske spomenike poput Gračanice i Gazimestana. Zahvalio bih se Odbojkaškom klubu Vidovdan i Kancelariji za sport i omladinu jer su nam učinili čast i pozvali nas da učestvujemo na turniru i nadam se da ćemo nastaviti sa saradnjom – rekao je Miloš Krstić trener OK „Ozrenˮ.

Ozren

U Donjoj Gušterici igrale su vršnjakinje iz OK Vidovdan iz Donje Gušterice i Gračanice, OK Ozren iz Sokobanje i OK Sokolica iz Zvečana. Ulazak na Kosovo nije bio dozvoljen OK Slavija iz Sofije, OK Marica iz Plovdiva, OK Jantavolej iz Skoplja i OK Radan iz Lebana.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve − 6 =