Завршена акција „Бирамо најбоље”

Друштво

Проглашењем најбољих од јуна до септембра, у осам категорија, завршена је овогодишња акција „Бирамо најбоље”. Због ситуације са Корона вирусом није било свечане доделе признања ни овог месеца већ су награђени за септембар месец као и укупни победници добили своја признања на кућну адресу.

Најбоља туристичка агенција претходног месеца била „ДМ”, најбољи станодавац је Славко Николић, власник апартмана „Николић” из Сокобање, најбољи угоститељски објекат је „Irish pub Dublin IM”, најлепше двориште је власништво Ивана Живковића из Сокобање.

Најбољи гост у септембру била је Бранкица Васић Василиса из Приштине са пребивалиштем у Београду, најбољи туристички радник је Милан Петровић запослен као конобар у Irish pub-у. У категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је додељено Драгану Николићу из Сокобање и у категорији, најбољи предузетник признање је додељено фотографској радњи „Фото-Голд”.

А они који су ове године били најуспешнији, према одлуци Управног одбора, имаће прилике да оду на дводневно студијско путовање, у организацији Туристичке организације Сокобања када се стекну епидемиолошки услови за реализацију наградног путовања.

Према одлуци стручне комисије, најуспешнија туристичка агенција у 2020. години је Т.А. „Сокоинфо”, најбољи станодавац је Велнес и спа центар „Натали спа” из Сокобање, најбољи угоститељски објекат је ресторан „Зеленгора”, најлепше двориште је двориште Хацијенде „Гане” из Трубаревца, у категорији најбољи предузетник признање је отишло фотографској радњи „Фото-Голд” из Сокобање, најбољи гост је Бранкица Васић Василиса из Београда, најбољи угоститељски радник је Милан Петровић конобар у Irish pub-у, а за појединца који је највише допринео развоју туризма у 2020. години признање је додељено Милошу Јовановићу, власнику и администратору Фејсбук странице „Сокобања у слици и речи”.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и мотивисање организација и појединаца чиме се подиже и ниво квалитета туристичких и угоститељских услуга Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − eight =