Ozren

Одбојкашице „Озренаˮ учествовале на турниру у Грачаници

Друштво Спорт

На позив Одбојкашког клуба Видовдан из Грачанице и Канцеларије за спорт и омладину, одбојкашице ОК Озрен учествовале су на 8. Видовданском турниру у женској одбојци. На турниру је требало да учествују одбојкашице из Србије, Бугарске и Северне Македоније. Међутим, појединим клубовима није био дозвољен улазак тако да је део турнира одигран у Лебану, а део у Доњој Гуштерици која припада општини Грачаница.

Ozren

– Чланице сокобањског одбојкашког клуба ипак су се такмичиле у Грачаници и што је мање битно у освој ситуацији, освојиле су прво место и пехар донеле у Сокобању. Нама је посебно драго што су се оне тамо упознале и дружиле са својим вршњакињама из Грачанице и зато што су обишле културно-историјске споменике попут Грачанице и Газиместана. Захвалио бих се Одбојкашком клубу Видовдан и Канцеларији за спорт и омладину јер су нам учинили част и позвали нас да учествујемо на турниру и надам се да ћемо наставити са сарадњом – рекао је Милош Крстић тренер ОК „Озренˮ.

Ozren

У Доњој Гуштерици играле су вршњакиње из ОК Видовдан из Доње Гуштерице и Грачанице, ОК Озрен из Сокобање и ОК Соколица из Звечана. Улазак на Косово није био дозвољен ОК Славија из Софије, ОК Марица из Пловдива, ОК Јантаволеј из Скопља и ОК Радан из Лебана.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − six =