Fudbalski savez

Изабарано ново руководство Фудбалског савеза општине Сокобања

Спорт

Изборна скупштина Фудбалског савеза општине Сокобања одржана је 24. фебруара. На скупштини је било присутно 14 делегата који су једногласно за председника Фудбалског савеза општине Сокобања изабрали Милана Гавриловића који је на тој функцији заменио, досадашњег председника, Ђорђа Бајића.

Milan Gavrilović
Нови председник Милан Гавриловић

На скупштини су, након избора председника, изабрани и чланови извршног и надзорног одбора. Извршни одбор чиниће Милан Урошевић, Милија Миленковић, Дејан Најдић, Слободан Пауновић, Саша Михаиловић, Војкан Милановић и Милан Гавриловић, док су за чланове надзорног одбора изабрани Зоран Шујица, Славиша Марковић и Дејан Станковић. Након изборне скупштине одржан је извршни одбор на коме је изабран потпредседник савеза. На ту функцију постављен је Милан Урошевић. Функцију генералног секретара вршиће Миљан Марковић из Врбовца.

‒ Фудбалски савез Србије је расписао изборе на својој седници извршног одбора за територију целе земље и одредио рокове у оквиру којих то мора да се заврши. За општинске савезе рок је био 24. фебруар текуће године да би све било завршено до 17. марта када ће бити изабран председник Фудбалског савеза Србије ‒ каже Милан Гавриловић председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

 

1 thoughts on “Изабарано ново руководство Фудбалског савеза општине Сокобања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × one =