Novogodišnja čarolija za najmlađe 31. decembra

Društvo Kultura

Novogodišnji praznici u organizaciji Kulturnog centra Sokobanja ove godine biće obeleženi bogatim i interesantnim programom namenjenim turistima i meštanima, najmlađima i onim starijima, saznajemo od Daliborke Stevanović direktorke Kulturnog centra Sokobanja. Čitavo obeležavanje radosnog praznika, počeće naravno igrom i zabavom za decu.

− Prepodnevni časovi 31.decembra namenjeni su deci i mladima. Program koji mi iz Kulturnog centra organizujemo pod nazivom Dečije novogodišnje čarolije počinje od 11 časova u dvorištu „male škole” i to najpre radionicama na otvorenom na kojima će se praviti novogodišnji ukrasi kojima će mališani ukrašavati novogodišnju jelku zajedno sa Deda Mrazom, animatorima uz muziku i pesmu dečijeg hora „Sokolići”, igru kulturno-umetničkog društva „Soko” ali i hip-hopa − rekla je Stevanović.

Novogodišnja čaroliju za najmlađe u saradnji sa Crvenim krstom Sokobanja biće i humanitarnog karaktera, svi ljudi dobre volje imaće priliku da budu čarobnjaci i onoliko koliko mogu izdvoje i ubace u kutiju novac koji će mnogo značiti onima kojima je pomoć neophodna. Dečja novogodišnja čarolija biće ovekovečena fotografijama i reportažama koje će napraviti njihovi drugari polaznici krativnih radionica ove ustanove kulture.

− Dođite da se zajedno družimo i budemo kreativni, ali i darežljivi. Praznici su vreme darivanja i humanosti zato vas pozivamo da kroz druženje pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna. Kulturni centar Sokobanja nastavlja sa humanitarnim akcijama u saradnji sa Crvenim krstom, zato vas pozivamo da jos jednom pokažemo da smo zajedno najjači i pošaljimo jednu lepu i humanu novogodišnju čestitku − poručuju iz Kulturnog centra Sokobanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 2 =