Bašta otvorenog srca

Након дочека „Башта отвореног срца”

Друштво

Велики број туриста и мештана, од најмлађих до најстаријих, весело, распевано и разиграно ̶ тако је било првог дана ове године у Озрен башти. Туристичка организација Сокобање је припремила бесплатне топле напитке и послужење за све који су успели да се пробуде на време, после прославе најлуђе ноћи.

Bašta otvorenog srca

– Петнаести пут заредом одржана је традиционална манифестација ’Башта отвореног срца’ која има за задатак да одржи добро расположење од новогодишње најлуђе ноћи до репризе дочека, како би нам свима нова година почела весело и у добром расположењу. Ми немамо бојазан да ли ће ова манифестација бити посећена јер се увек окупи велики број људи и ово је одлична прилика да свим гостима пожелимо срећну нову годину и да им Сокобања буде један одличан старт за успехе на свим пољима у животу – поручио је Љубинко Миленковић, директор Туристичке организације Сокобања.

И ове године ту су били присутни Деда Мраз и Баба Мразица, који су са најмлађима певали новогодишње песме и делили слаткише, а за оне мало старије свирао је трубачки оркестар „Барка” из Књажевца који је био задужен да загреје атмосферу и температуру која је, тог дана, била око нуле.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 3 =