Најмлађе сокобањске одбојкашице успешне и на другом турниру „Одбојкица”

Друштво Спорт

Младе наде сокобањске одбојке постигле су велики успех на недавно одржаном фестивалу Одбојкашког савеза Србије „Трофеј одбојкица” у Обреновцу. Мале одбојкашице из Сокобање, рођене 2012. године и млађе, такмичиле су се са 600 деце из читава Србије и низале су победу за победом. Након што су савладале ОК Визура из Београда, Тентом из Обреновца и Заслон из Шапца, девојчице су се вратиле кући без пораза и са пуно утисака, сазнајемо од Андријане Миленовић, тренера.

Пројекат Одбојкашког савеза Србије „Одбојкица”, за децу узраста од 10 до 12 година, кренуо је у децембру из Књажевца, где се преко 300 малишана из целе Србије дружило, играло мини-одбојку, забављало у спортско-рекреативним изазовима и анимирало уз забавне и едукативне садржаје. Идеја концепта уз мото „Играмо се и сви побеђују” има за циљ да се деци, у најмлађем узрасту, пружи прилика да се играју и забаве у атмосфери која промовише вредности за које се ми, као савез, залажемо.

– Авантура наших најмлађих одбојкашица се наставља, с обзиром да је следећи турнир већ заказан за 18. фебруар у Горњем Милановцу – рекла је Миленовић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + twenty =