OO SNS

ОО СНС: У наредном периоду реконструкција школе и наставак реконструкција улица

Друштво Политика

На јуче одржаној конференцији за новинаре ОО СНС Сокобања, јавности се обратио Исидор Крстић, заменик председника општинског одбора странке и председник општине Сокобања. Он је рекао да је стратешко опредељење општине Сокобања улагање у инфраструктуру. У складу са тим, у претходном периоду расписано је неколико јавних набавки. Замена азбестно-цементних цеви у улицама Светозара Марковића, Бањичкој, Миће Панића, Бранка Ђурића и Омладинској. Вредност ових радова износи око 60 милиона динара.

Стара школа

‒ Поред наставка реконструкције водоводне мреже ових дана је расписана јавна набавка за реконструкцију зграде ‘Старе школе’ која је у саставу ОШ ‘Митрополит Михаило’, у износу од 85 милиона динара, и ја се надам да ћемо добити адекватне извођаче радова да би се што пре кренуло са радовима. Имамо веома амбициозан план, предстоји нам активна јесен са много покренутих послова ‒ каже Крстић који је изразио наду да ће време ићи наруку и да ће успети да све планиране радове заврше у предвиђеном року.

branka djurica
Улица Бранка Ђурића 

Крстић је обавестио јавност и да је завршен пројекат доградње фабрике за прераду воде за пиће и да ће локална самоуправа аплицирати код Канцеларије за управљање јавним улагањима за добијање средстава.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 7 =