Na ovonedeljnom repertoaru bioskopa “Moravica”: Igre gladi i T.I.M.

Društvo Kultura

Na novom repertoaru bioskopa „Moravica” naći će se dva nova naslova, film„T.I.M.” i novo ostvarnje iz sage filmova „Igre gladi” – „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji”. Pored toga na programu su i dalje najnoviji naslovi iz svetske i domaće kinematografije.

Prikval veoma uspešne franšize „Igre gladi” snimljen prema svetskom bestseleru Suzan Kolins. Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog film. Lusi Grej Berd oredstavlja siromašni Okrug 12, a osamnaestogodišnji Koriolanus Snou je njen mentor. Izledi su protiv njega, Lusi ne predviđaju pobedu, ali nakon što prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve uspe da zaokupi pažnju celog Panema, Snou pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost Snou i Lusi trkaju se sa vremenom kako bi preživeli i otkrili ko je ptica pevačica, a ko zmija.

Najnoviji film iz serijala „Igre gladi” biće prikazan u subotu od 20 časova i 30 minuta i nedelju od 16 časova, ali i sredu u večernjem terminu od 20 časova i 30 minuta.

Film „T.I.M.” je naučno-fantastični triler koji donosi priču o glavnoj junakinji Abi, koja se sa svojim suprugom Polom seli u malo mesto kako bi zajedno kvalitetno provodili vreme. Abi radi u Intergejt Robotiksu kao šef odeljenja za protetiku i koja na poklon od svog šefa dobija T.I.M.-a, humanoidnog robota. T.I.M. kuva i čisti, pravi savršenu kupku, božanstveno masira stopala i pruža besprekorne komplimente ili izuzetne reči utehe. Pol počinje da sumnja da je T.I.M. možda previše fokusiran na ispunjavanju Abinih potreba i tu kreće zaplet koji će dovesti do važnih odluka kako sačuvati porodicu i izboriti se problemima koji se nameću.

Film će svoju premijeru doživeti večeras u terminu od 20 časova i 30 minuta, a na ovonedeljnom repertoaru biće prikazan i u utorak od 18 časova i 30.

Za sokobanjsku publiku i ovoga puta će se naći domaće ostvarenje „Čuvari formule”, a nastavlja se i prikazivanje filma Kapetan Marvel 2” i „Pet noći kod Fredija”.

U redovnom repertoaru za najmlađe posetioce i dalje se nalaze „Trolovi – Bend na okupu”, „Kantervilski duh” i „Drevna Mišologija”. Sva tri filma su sinhronizovana na srpski jezik.

Prema planu i programu rada bioskopa „Moravica” ponedeljak je neradni dan.

Kompletan repertoar za period od 16. do 22. novembra možete pogledati na sledećoj fotografiji:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × five =