На овонедељном репертоару биоскопа “Моравица”: Игре глади и Т.И.М.

Друштво Култура

На новом репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се два нова наслова, филм„Т.И.М.” и ново остварње из саге филмова „Игре глади” – „Игре глади: Балада о птици певачици и змији”. Поред тога на програму су и даље најновији наслови из светске и домаће кинематографије.

Приквал веома успешне франшизе „Игре глади” снимљен према светском бестселеру Сузан Колинс. Ово су десете Игре глади, смештене 64 године пре првог филм. Луси Греј Берд оредставља сиромашни Округ 12, а осамнаестогодишњи Кориоланус Сноу је њен ментор. Изледи су против њега, Луси не предвиђају победу, али након што пркосном песмом током церемоније жетве успе да заокупи пажњу целог Панема, Сноу помисли да би можда могао окренути шансе у њихову корист. Уједињујући своју театралност и новооткривену политичку мудрост Сноу и Луси тркају се са временом како би преживели и открили ко је птица певачица, а ко змија.

Најновији филм из серијала „Игре глади” биће приказан у суботу од 20 часова и 30 минута и недељу од 16 часова, али и среду у вечерњем термину од 20 часова и 30 минута.

Филм „Т.И.М.” је научно-фантастични трилер који доноси причу о главној јунакињи Аби, која се са својим супругом Полом сели у мало место како би заједно квалитетно проводили време. Аби ради у Интергејт Роботиксу као шеф одељења за протетику и која на поклон од свог шефа добија Т.И.М.-а, хуманоидног робота. Т.И.М. кува и чисти, прави савршену купку, божанствено масира стопала и пружа беспрекорне комплименте или изузетне речи утехе. Пол почиње да сумња да је Т.И.М. можда превише фокусиран на испуњавању Абиних потреба и ту креће заплет који ће довести до важних одлука како сачувати породицу и изборити се проблемима који се намећу.

Филм ће своју премијеру доживети вечерас у термину од 20 часова и 30 минута, а на овонедељном репертоару биће приказан и у уторак од 18 часова и 30.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћe остварењe „Чувари формуле”, а наставља се и приказивање филма Капетан Марвел 2” и „Пет ноћи код Фредија”.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Тролови – Бенд на окупу”, „Кантервилски дух” и „Древна Мишологија”. Сва три филма су синхронизована на српски језик.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 16. до 22. новембра можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × two =