zgrada opstine

Корона стопирала предизборне активности и у Сокобањи

Друштво Политика

Изборна комисија општине Сокобања доставила је нашој редакцији саопштење у коме обавештава јавност општине Сокобања да је одржана седница комисије поводом новонасталог ванредног стања и да је донето решење о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за одборнике Скупштине општине Сокобања, расписаних за 26. април 2020. године.

‒ Овом одлуком престају да теку сви рокови за вршење изборних радњи. Нови рокови биће утврђени у складу са временом наставка спровођења изборних радњи које ће бити установљено одлуком о престанку ванредног стања, када се за то стекну услови. Све до сада предузете изборне радње у поступку спровођења избора остају на правној снази.

Од момента именовања до сада, Изборна комисија општине Сокобања одржала је укупно седам седница у оквиру којих је поред осталих одлука прогласила две изборне листе, и то „Александар Вучић – За нашу децу” и изборну листу „Социјалистичка партија Србије (СПС)” Ивица Дачић.

‒ Изборна комисија обавештава јавност општине Сокобања да ће је и убудуће благовремено обавештавати о току изборног процеса ‒ стоји у саопштењу достављеном нашој редакцији.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 10 =