Књижевни конкурс Удружења књижевника „Стојан Живадиновић”

Друштво

Поводом четврте годишњице од оснивања, Удружење књижевника „Стојан Живадиновић” из Сокобање расписује други међународни конкурс „Сокобања 2020” за најлепшу песму и најлепшу причу. Конкурс траје од 1.јула до 1.августа 2020. године а, према пропозицијама, песме не могу да буду дуже од 32 стиха, а приче до две куцане стране формата А-4. Тема конкурса је слободна.

Књижевни ствараоци могу својим радовима да учествују у обе конкуренције и за најлепшу песму и за најлепшу причу.Радови се шаљу у једном примерку потписани шифром са решењем шифре у посебном малом коверту (ставља се у исти коверат са радом) на адресу:

УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА
„СТОЈАН ЖИВАДИНОВИЋ” СОКОБАЊА
ПОШТАНСКИ ФАХ 33, 18230 СОКОБАЊА

Право учешћа на конкурсу имају сви књижевни ствараоци из Србије и иностранства који пишу на једном од језика: српски, хрватски, бошњачки… Остали, који пишу на неком другом језику, дужни су да приложе превод на једном од наведених језика.

Промоција зборника и подела награда одржаће се октобра 2020. године у Сокобањи. О тачном датуму, времену и месту одржавања промоције учесници конкурса биће благовремено обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 13 =