Уручена признања Министарства одбране општини Сокобања

Друштво

На данас одржаној свечаној седници Општинског већа општине Сокобања усвојен је план одбране општине Сокобања, регулисани су послови и задаци припрема за одбрану и обавезe одбране и уједно су уручене захвалнице за остварене резултате у реализацији поменутог плана.

Седници су присуствовали Исидор Крстић, председник општине, Владимир Миловановић, заменик председника општине, чланови општинског већа, пуковник Ненад Марковић, начелник Регионалног центра МО Ниш са сарадницима, Владан Пауновић начелник Зајечарског управног округа, директори СБ „Озрен” и СБ „Сокобања” и директори јавних предузећа.

‒ Општина Сокобања и њени представници су своје задатке и послове реализовали одговорно, савесно а мени је част да им у име ресорног министарства уручим признање, које се редовно додељује најбољима ‒ рекао је пуковник Ненад Марковић, начелник Регионалног центра МО Ниш, приликом уручивања захвалница.

Sednica veća

Признања за остварене резултате у реализацији наменских задатака и послова планирања припрема за одбрану додељене су општини Сокобања, Исидору Крстићу председнику општине, Владимиру Миловановићу, заменику председника општине, Николи Николићу и Јовици Станојевићу.

Председник општине Исидор Крстић захвалио се представницима Министарства одбране на урученим признањима истакавши да је ово велика част, али и обавеза за општину Сокобања чији ће представници и у наредном периоду све своје обавезе извршавати одговорно, благовремено и у складу са законом Републике Србије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 7 =