Клуб малог фудбала „Озрен 2018” гради мост пријатељства са Словенијом

Друштво Спорт

Млади, талентовани фудбалери, чланови Спортског удружење малог фудбала „Озрен 2018” на иницијативу свог председника Милорада Гавриловића, крајем октобра боравиће у Словенији.

Наиме, у августу је дошло до кадровских промена у овом удружењу, а ново руководство истиче, да ће тиме доћи и бољи  дани за њихове чланове, који ће од 25. до 28. октобра бити гости Школског центра у Крању, где ће отпочети своје школске активности. Председник Скупштине удружења Гавриловић, тим поводом је у недељу одржао радни састанак са играчима и њиховим родитељима, представљајући им детаљно план путовања, које ће, осим спортског, имати и едукативни карактер, пошто је за фудбалере планиран обилазак више места и знаменитости Словеније.

Боравак у Словенији делом су финансирали чланови Удружења грађана „Бањско преображење” које је већ неколико година препознатљиво у друштвеном животу Сокобање, првенствено својим хуманитарним акцијама, стручним предавањима и трибинама.

− Бављење спортом развија код младих људи праве вредности и окреће их здравим стиловима живота, чега је данас све мање. Гостовање „Озрена 2018” у Словенији довешће до јачања пријатељских односа међу фудбалерима, али и до успостављања сарадње између Сокобање и Словеније − нагласио је Гавриловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + fourteen =