КК „Озрен Сокотоп” учествовао на првенству Србије и обележио рођендан

Спорт

Павле Мирковић, члан КК „Озрен-Сокотоп” освојио је треће место у катама појединачно у категорији јуниора на првенству Србије у каратеу. У организацији Карате Федерације Србије и карате савеза Београда, првенство Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре у катама и борбама појединачно и екипно одржано је у Београду у хали „Ранко Жеравица” 17. и 18. новембра.

На првенству је учествовало око 600 такмичара из целе земље, који су се квалификовали за ово такмичење пре месец дана на првенствима региона (Војводина, Београд и ужа Србија). Сокобањски карате клуб „Озрен-Сокотоп” учествовао је на првенству са шест такмичара, сазнајемо од Иване Занфировић, тренера овог сокобањског карате клуба, која је задовољна постигнутим резултатима.

Карате клуб „Озрен Сокотоп” пре два дана обележио је и јубилеј 25 година од оснивања клуба. Многе генерације девојчица и дечака из нашег места за две и по деценије постојања овог клуба изабрале су карате као спорт који ће тренирати, бављење овом племенитом вештином, свакако је утицала на то, да они поред тела изграде и дух и израсту у добре људе. КК „Озрен Сокотоп” је један од најуспешнијих спортских клубова са територије општине Сокобања чији су чланови у претходном периоду, постизали значајне резултате на свим нивоима такмичења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =