На сеоским играма најбољи Трубаревчани

Друштво Спорт

На регионалном такмичењу Сеоских игара Спортског савеза Србије, које ће се одржати 11. августа у Зајечару, Сокобању ће и ове године представљати Месна заједница Трубаревац. На општинском такмичењу које је одржано овог викенда у Шарбановцу Трубаревчани су били најбољи у генералном пласману са освојених 70 поена. Друго место заузео је домаћин, Шарбановац са 46, трећи је Ресник са 42, затим следи Језеро са четири поена мање, пети је Мужинац који је освојио 36 поена, а на шестој и седмој позицији су Читлук са 31 и Милушинац са 25 поена.

– Завршено је још једно општинско такмичење на којем смо добили новог-старог победника који ће нашу општину представљати на регионалним играма и покушати да избори пласман на завршно, републичко такмичење – поручују организатори.

Трубаревчани су били први у чак шест дисциплина од укупно десет, и то у одбојци, надвлачењу конопца, скакању у џаку, надвлачењу штапа, скоку удаљ и бацању камена. У малом фудбалу победили су Шарбановчани, у шаху је први Мужинац, на полигону Ресник, а у обарању руку прво место освојила је екипа Јеузера.

Најбоље екипе награђене су пехарима, медаљама, дипломама и лоптама које су им уручили представници Општине Сокобања, Спортског савеза општине Сокобања и Спортског савеза општине Власотинце, док су се представници Месне заједнице Шарбановац показали као одлични домаћини.

Текст: К. Ђ; Ј. Р.

Фото: Спортски савез општине Сокобања

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × five =