KK „Ozren Sokotop” učestvovao na prvenstvu Srbije i obeležio rođendan

Sport

Pavle Mirković, član KK „Ozren-Sokotop” osvojio je treće mesto u katama pojedinačno u kategoriji juniora na prvenstvu Srbije u karateu. U organizaciji Karate Federacije Srbije i karate saveza Beograda, prvenstvo Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore u katama i borbama pojedinačno i ekipno održano je u Beogradu u hali „Ranko Žeravica” 17. i 18. novembra.

Na prvenstvu je učestvovalo oko 600 takmičara iz cele zemlje, koji su se kvalifikovali za ovo takmičenje pre mesec dana na prvenstvima regiona (Vojvodina, Beograd i uža Srbija). Sokobanjski karate klub „Ozren-Sokotop” učestvovao je na prvenstvu sa šest takmičara, saznajemo od Ivane Zanfirović, trenera ovog sokobanjskog karate kluba, koja je zadovoljna postignutim rezultatima.

Karate klub „Ozren Sokotop” pre dva dana obeležio je i jubilej 25 godina od osnivanja kluba. Mnoge generacije devojčica i dečaka iz našeg mesta za dve i po decenije postojanja ovog kluba izabrale su karate kao sport koji će trenirati, bavljenje ovom plemenitom veštinom, svakako je uticala na to, da oni pored tela izgrade i duh i izrastu u dobre ljude. KK „Ozren Sokotop” je jedan od najuspešnijih sportskih klubova sa teritorije opštine Sokobanja čiji su članovi u prethodnom periodu, postizali značajne rezultate na svim nivoima takmičenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × three =