ЈКП „Напредак”: План испирања и дезинфекције улица током викенда

Друштво

Јавно комунално предузеће „Напредак” ће и овог викенда, у циљу превенције ширења заразе вируса Ковид-19, вршити прање и дезинфекцију улица и шеталишта у самој Сокобањи.

У току данашњег дана у вечерњим и раним јутарњим сатима, петка на суботу, вршиће се посипање улица Војводе Путника, Ртањске, Душанове, Христине Маркишић, Војводе Степе и Кнеза Милоша.

У суботу, 4. априла, у преподневним сатима вршиће се испирање и дезинфекција улица Краља Петра, Миладина Живановића Драговићеве, а такође вршиће се прање и мермерног шеталишта, платоа Специјалне болнице и платоа Дома здравља, док ће у вечерњим и раним јутарњим сатима, суботе на недељу, вршити посипање улица Љубе Дибића, Михаила Пупина, Милана Ракића, 20. Ударне Српске Бригаде, Лазе Лазаревића, Десанке Максимовић, Чокањске, Књажевачке и улице Превалац (од кафане „Тврђава” до Моравице).

У преподневним сатима у недељу, 5. априла, вршиће се прање и дезинфекција мермерног шеталишта, платоа Специјалне болнице и платоа Дома здравља и улица Радета Живковића и Алексе Маркишића 2 и 3 (транзит), док ће у вечерњим и раним јутарњим сатима, недеље на понедељак, вршити посипање улица Васе Чарапића, Рајкове, Бата Нолетове, Његошеве, Ратарске, 23. дивизије, 14. бригаде, Мокрањчеве и Змај Јовине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 − four =