КМФ „Озрен” сутра дочекује КМФ „Винтер Спорт” из Ниша

Друштво Спорт

У оквиру Регионалне футсал лиге Омладинска селекција КМФ „Озрен” сутра од 20 часова у хали Средње школе „Бранислав Нушић” игра своју другу првенствену утакмицу са КМФ „Винтер Спортом” из Ниша. Иначе, први тим Винтер Спорта се такмичи у најјачој футсал лиги Првој лиги Србије. Председник Фудбалског савеза општине Сокобања, Милан Гавриловић каже да нажалост због пандемије корона вируса неће бити публике, али да се због домаћег терена, који је познат играчима очекује повољан резултат за домаћи тим.

− Прву своју утакмицу смо играли прошлог викенда у Врању и победили смо КМФ „Врање” резултатом 2:1. Искрено, нико у Сокобањи није очекивао такав резултат јер је то клуб са традицијом чији се први тим такође такмичи у Првој лиги. Дакле, добро организован клуб који је одавно формирао своју селекцију, тако да је велики успех јер смо ми из једног малог места успели да победимо једну тако добру футсал екипу. Овом приликом честитам свим момцима на залагању, на пруженој партији, јер су испоштовали све договоре са тренинга и успешно победили једну искуснију екипу на свом првом гостовању − истиче Гавриловић.

Првенство је почело 13. фебруара а прво коло Омладинској селекцији КМФ „Озрен” је одложено, јер је противник зелених КМФ „Калча” из Ниша, тада био на припремама. Та утакмица ће бити надокнађена и одиграна до краја првенства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − fifteen =