JKP „Napredak”: Plan ispiranja i dezinfekcije ulica tokom vikenda

Društvo

Javno komunalno preduzeće „Napredak” će i ovog vikenda, u cilju prevencije širenja zaraze virusa Kovid-19, vršiti pranje i dezinfekciju ulica i šetališta u samoj Sokobanji.

U toku današnjeg dana u večernjim i ranim jutarnjim satima, petka na subotu, vršiće se posipanje ulica Vojvode Putnika, Rtanjske, Dušanove, Hristine Markišić, Vojvode Stepe i Kneza Miloša.

U subotu, 4. aprila, u prepodnevnim satima vršiće se ispiranje i dezinfekcija ulica Kralja Petra, Miladina Živanovića Dragovićeve, a takođe vršiće se pranje i mermernog šetališta, platoa Specijalne bolnice i platoa Doma zdravlja, dok će u večernjim i ranim jutarnjim satima, subote na nedelju, vršiti posipanje ulica Ljube Dibića, Mihaila Pupina, Milana Rakića, 20. Udarne Srpske Brigade, Laze Lazarevića, Desanke Maksimović, Čokanjske, Knjaževačke i ulice Prevalac (od kafane „Tvrđava” do Moravice).

U prepodnevnim satima u nedelju, 5. aprila, vršiće se pranje i dezinfekcija mermernog šetališta, platoa Specijalne bolnice i platoa Doma zdravlja i ulica Radeta Živkovića i Alekse Markišića 2 i 3 (tranzit), dok će u večernjim i ranim jutarnjim satima, nedelje na ponedeljak, vršiti posipanje ulica Vase Čarapića, Rajkove, Bata Noletove, Njegoševe, Ratarske, 23. divizije, 14. brigade, Mokranjčeve i Zmaj Jovine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve − ten =