Јавни позив за учешће у Јавној расправи о Нацрту Одлуке о буџету општине Сокобања за 2023. годину

Друштво Економија

Општинско веће општине Сокобања позива све грађане, удружења као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Одлуке о буџету општине Сокобања за 2023.годину и да дају предлоге, сугестије и коментаре. Јавна расправа о Нацрту одржаће до 08.12.2022. године.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Сокобања, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране. Предлагач је Општинско веће општине Сокобања, Светог Саве бр. 23, а доносиоц Скупштина општине Сокобања, Светог Саве бр. 23. Нацрт Одлуке о буџету општине Сокобања за 2023.годину, израдило је Одељење за финансије, наплату јавних прохода и инспекцијске послове. Примедбе и сугестије достављају се Општини Сокобања на е-mail skupstina@opstinasokobanja.com или поштом на адресу ул. Светог Саве број 23. У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак у форми округлог стола 08.12.2022. године у Великој сали општине Сокобања, са почетком у 12,00 часова, на којем ће бити представљен текст Нацрта. Заинтересовани за учешће на отвореном састанку треба да пријаве на електронску пошту sanjabogdanovic@opstinasokobanja.com, најкасније до08.12.2022. године.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће ће сачинити извештај ј о одржаној јавној расправи и у року од 15 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији http://www.opstinasokobanja.com/.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са радним текстом Нацрта, који је Закључком о спровођењу јавне расправе о Нацрту Програма одредило Општинско веће општине Сокобања за спровођење јавне расправе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − two =