Javni poziv za učešće u Javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Sokobanja za 2023. godinu

Društvo Ekonomija

Opštinsko veće opštine Sokobanja poziva sve građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Odluke o budžetu opštine Sokobanja za 2023.godinu i da daju predloge, sugestije i komentare. Javna rasprava o Nacrtu održaće do 08.12.2022. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa opštine Sokobanja, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane. Predlagač je Opštinsko veće opštine Sokobanja, Svetog Save br. 23, a donosioc Skupština opštine Sokobanja, Svetog Save br. 23. Nacrt Odluke o budžetu opštine Sokobanja za 2023.godinu, izradilo je Odeljenje za finansije, naplatu javnih prohoda i inspekcijske poslove. Primedbe i sugestije dostavljaju se Opštini Sokobanja na e-mail skupstina@opstinasokobanja.com ili poštom na adresu ul. Svetog Save broj 23. U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 08.12.2022. godine u Velikoj sali opštine Sokobanja, sa početkom u 12,00 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta. Zainteresovani za učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu sanjabogdanovic@opstinasokobanja.com, najkasnije do08.12.2022. godine.

Po okončanju Javne rasprave, Opštinsko veće će sačiniti izveštaj j o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji http://www.opstinasokobanja.com/.

Sastavni deo ovog javnog poziva je Program javne rasprave sa radnim tekstom Nacrta, koji je Zaključkom o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Programa odredilo Opštinsko veće opštine Sokobanja za sprovođenje javne rasprave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 + 1 =