Hotel „Banjica” počinje sa radom, rekreativna nastava i sportske ekipe u fokusu

Društvo

Hotel „Banjica” od danas počinje sa radom nakon tromesečne pauze zbog epidemije korona virusa. Kako saznajemo, do prve polovine jula hotel će biti delimično popunjen zbog pomenute situacije.

− U ovom trenutku velika je potražnja za smeštaje kada je u pitanju rekreativna nastava. U toku su rezervacije za učenike četvrtog razreda jer oni moraju da rekreativnu nastavu realizuju do kraja avgusta. Naša je praksa predhodnih godinabila da se rekreativna nastava održava u prolećnim mesecima i tako smo vršili rezervacije i za ovu godinuali je nepredviđena situacija sa virusom dovela do pomeranja i, nažalost, do otkazivanja − kaže Aleksandar Momirović, komercijalista hotela „Banjica”.

On dodaje da ima najava dolaska i sportskih ekipa, ali i komercijalnih gostiju koji uveliko rezervišu smeštaj i da virus neće uticati na turističku sezonu.

− Mi smo i ove godine planirali neke investicije, međutim zbog pauze u radu zbog pomenute situacije ove godine nismo u mogućnosti. Ono što je dobro to je da nije bilo otpuštanja radnika i da primanja nisu kasnila − dodaje Momirović.

Hotel „Banjica” je u sistemu turističkih vaučera i, prema rečima Momirovića, velika je bila potražnja i da je hotel „Banjica” izdao potvrdu za 2500 vaučera za svoj objekat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 + six =