Хотел „Бањица” почиње са радом, рекреативна настава и спортске екипе у фокусу

Друштво

Хотел „Бањица” од данас почиње са радом након тромесечне паузе због епидемије корона вируса. Како сазнајемо, до прве половине јула хотел ће бити делимично попуњен због поменуте ситуације.

− У овом тренутку велика је потражња за смештаје када је у питању рекреативна настава. У току су резервације за ученике четвртог разреда јер они морају да рекреативну наставу реализују до краја августа. Наша је пракса предходних годинабила да се рекреативна настава одржава у пролећним месецима и тако смо вршили резервације и за ову годинуали је непредвиђена ситуација са вирусом довела до померања и, нажалост, до отказивања − каже Александар Момировић, комерцијалиста хотела „Бањица”.

Он додаје да има најава доласка и спортских екипа, али и комерцијалних гостију који увелико резервишу смештај и да вирус неће утицати на туристичку сезону.

− Ми смо и ове године планирали неке инвестиције, међутим због паузе у раду због поменуте ситуације ове године нисмо у могућности. Оно што је добро то је да није било отпуштања радника и да примања нису каснила − додаје Момировић.

Хотел „Бањица” је у систему туристичких ваучера и, према речима Момировића, велика је била потражња и да је хотел „Бањица” издао потврду за 2500 ваучера за свој објекат.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − twelve =