Вашар у среду, да или не?

Друштво

На јуче одржаној седници Штаба за ванредне ситуације наложено је ЈКП „Напредак” да изврши припреме за одржавање вашара у Сокобањи у среду 3. јуна. Вашар ће бити одржан уколико Републички штаб за ванредне ситуације дозволи окупљање више од 1000 људи на једном месту уз поштовање прописаних мера Кризног штаба за сузбијање вируса корона.

Наложено је Дому здравља у Сокобањи да свој рад организује у складу са епидемиолошком ситуацијом у земљи и да задржи највећи степен приправности а у циљу спречавања вируса „Ковид-19” на територији општине Сокобања.

Инспекцијске службе општине Сокобања су добиле задужење да појачају инспекцијски надзор над субјектима који обављају угоститељску делатност. Такође усвојен је план рада Штаба за ванредне ситуације општине Сокобања за 2020. годину.

У наредном периоду почеће да функционише и јавни превоз на територији општине Сокобања према текућем плану превоза уз поштовање свих прописаних мера заштите. ЈП „Зеленило” има обавезу да настави са дезинфекцијом јавних установа на територији општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × two =