Екипа КМФ „Озрена” у понедељак дочекује екипу „Винтер спорт” из Ниша

Друштво Спорт

Подмлађена селекција КМФ „Озрен”, након одличне игре и победе на домаћем терену екипе „Брђанке” из Алексинца, у првом колу резултатом 8:3, наставила је са одличним играма. Већ у другом колу, заслужено је славила још једну велику победу од 10:2, на гостовању реномираној екипи „Калче” у Нишу.

Према речима Милана Гавриловића координатора селекције било је прибојавања почетка сезоне, јер је екипа потпуно подмлађена, али су играчи показали да имају таленат и квалитет.

− Након победе у првом колу,отишли смо на гостовање реномираном противнику, који нас је прошле сезоне убедљиво савладао. Овог пута нас нису озбиљно схватили, али су момци одиграли сјајно од самог почетка и врло рано смо повели резултатом 3:0. Домаћи су се консолидовали и смањили резултат на 3:2. Након искључења једног њиховог играча, потпуно смо преузели иницијативу, стекли недостижну предност коју смо повећали до краја и славили победу. Тон игри и сигурност давали су они најискуснији, Петковић, голман Миленковски и капитен Најдић, али су опет одличну партију показали млади троструки стрелац Еминовић и четвороструки стрелац Живановић, наравно као и сви остали. Играчи са мањом минутажом су имали прилику да стичу искуство и скупљају минутажу − каже Гавриловић.

После две везане победе, расположење у екипи је одлично и играчи су пуни елана.Тренинзи се одвијају два пута недељно, под командом сарадника и тренера Ивана Стојковића. У трећем колу у понедељак у Сокобањи, у спортској хали од 20 часова дочекују екипу „Винтер спорт” из Ниша, старог дужника из прошле сезоне.

− Расположени после две велике победе,надамо се продужетку победоносног низа и очекујемо подршку наше публике. Верујемо да ће у понедељак уживати уз нас,јер ћемо сигурно дати све од себе и покушати да остваримо нову победу,у име свих играча − каже за наш портал капитен екипе КМФ „Озрен” Ђорђе Најдић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 20 =