Dodeljena priznanja najboljima za mesec jun u okviru akcije „Biramo najboljeˮ

Društvo Turizam

U okviru akcije „Biramo najboljeˮ koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, juče su dodeljena priznanja najuspešnijima za mesec jun. Direktor TOSB Ljubinko Milenković u svom obraćanju nagrađenima je istakao da na ovaj način Turistička organizacija želi da nagradi one koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

− Ovom akcijom želimo da istaknemo najbolje u svom sektoru a u vezi razvoja turizma. Ono što je dobro, posebno kada je najposećeniji deo turističke sezone u pitanju, je što na ovaj način dajemo šansu korisnicima vaših usluga da vas pohvale i da napišu neko obrazloženje, odnosno razlog zbog koga vas nominuju za ovo priznanje. Lepo je i da Sokobanjčani prijavljuju svoje sugrađane ali je mnogo bolje kad to turisti urade jer to znači da su zadovoljni otišli iz naše destinacije − rekao je Milenković.

Izabrani su najbolji u devet kategorija. Priznanje TOSB u kategoriji – Najbolji stanodavac u mesecu junu dodeljeno je apartmanima „VORTEKS”. Za najbolju turističku agenciju proteklog meseca proglašena je TA „Neca-promˮ. U kategoriji – Najlepše dvorište, priznanje je dodeljeno Ljubiši Maksimoviću, koji međutim kaže da je za prelepo dvorište i terase mnogo zaslužnija njegova supruga. Restoran „Zelengora” je proglašen za najbolji ugostiteljski objekat. Marko Radisavljević proglašen je najboljim turističkim ili ugostiteljskim radnikom za mesec jun. Sportski Savez Sokobanja, organizator mnogih atraktivnih sportskih manifestacija, proglašen je najboljim u kategoriji – Udruženje koje daje doprinos razvoju turizma. Priznanje – Najbolji gost, dodeljeno je Žaklini Tufanić dok je za najbolje seosko turističko domaćinstvo proglašeno domaćinstvo „Irina” u Mužincu, koje ima i kontaktni zoo vrt. U kategoriji – Najbolji preduzetnik, priznanje je dodeljeno preduzeću „PRO MOTIV”.

Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra, svake godine biraju se „Najboljiˮ u devet kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najboljiˮ na godišnjem nivou. Po završetku akcije, Turistička organizacija Sokobanja prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi meštani i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br. 2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za prethodni mesec.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 + eighteen =