Богат програм и ове недеље у биоскопу „Моравица”

Друштво Култура

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се два нова филма – хорор филм „Истеривач ђавола – Верник” и психолошки трилер Dogman. Најмлађе посетиоце биоскопа очекује анимирани филм „Град хероја”.

Ове јесени биће тачно 50 година од када је један хорор филм променио ток историје кинематографије. Након што је приказан на великом платну и шокирао публику широм света, више ништа није било исто. Од 5. октобра, отвара се ново поглавље филма „Истеривач ђавола”. У биоскоп стиже „Истеривач ђавола – Верник”, који ће бити премијерно приказан сутра, 6. октобра, од 20 часова и 30 минута и у недељу, 8. октобра, од 18 часова и 15 минута.

Након шестоминутних овација које је изазвао на Венецијанском фестивалу, тријумфални филм „Dogman стиже и у биоскопе.

„Dogman” нас води на емотивно путовање кроз живот Дагласа, који је одлучио пронаћи свој властити пут ка оздрављењу. Његова веза са псима постаје кључ за његово преживљавање и ослобађање од тамних сенки прошлости. У свету где друштвена правила често гуше индивидуалност, Даглас ће се суочити са изазовима и препрекама, али ће следити своје срце и прекомерну љубав према псима.

Овај филм биће приказан вечерас, 5. октобра, од 20 часова и 30 минута, а репризе ће се наћи већ у суботу, 7. октобра, од 18 часова и 30 минута и уторак, 10. октобра, у термину од 20 часова и 30 минута.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћа остварења „Што се боре мисли моје” и „3211”, а наставља се и приказивање филма „Слагалица страве 10”.

У оквиру прославе 100 година Дизнија, сваког викенда овдашњи малишани имаће прилику да погледају по једно анимирано остварење највеће филмске куће на свету. Овог викенда на репертоару је филм „Град хероја” и то у суботу од 16 часова и 30 минута и недељу од 14 часова и 30 минута.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Патролне шапе – Моћни”, цртани филм који ће бити приказан у четвртак (05.10.), недељу (08.10.) и среду (11.10.) у термину од 16 часова и 30 минута. Док ће „Детектив Црвле и златна кошница” бити приказан у суботу, 7. октобра, у термину од 14 часова и 30 минута, и „Велика авантура мачке Ру” у уторак, 10. октобра, у термину од 16 часова и 30 минута.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 5. октобра до 11. октобра можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + six =