Bogat program i ove nedelje u bioskopu „Moravica”

Društvo Kultura

Na ovonedeljnom repertoaru bioskopa „Moravica” naći će se dva nova filma – horor film „Isterivač đavola – Vernik” i psihološki triler Dogman. Najmlađe posetioce bioskopa očekuje animirani film „Grad heroja”.

Ove jeseni biće tačno 50 godina od kada je jedan horor film promenio tok istorije kinematografije. Nakon što je prikazan na velikom platnu i šokirao publiku širom sveta, više ništa nije bilo isto. Od 5. oktobra, otvara se novo poglavlje filma „Isterivač đavola”. U bioskop stiže „Isterivač đavola – Vernik”, koji će biti premijerno prikazan sutra, 6. oktobra, od 20 časova i 30 minuta i u nedelju, 8. oktobra, od 18 časova i 15 minuta.

Nakon šestominutnih ovacija koje je izazvao na Venecijanskom festivalu, trijumfalni film „Dogman stiže i u bioskope.

„Dogman” nas vodi na emotivno putovanje kroz život Daglasa, koji je odlučio pronaći svoj vlastiti put ka ozdravljenju. Njegova veza sa psima postaje ključ za njegovo preživljavanje i oslobađanje od tamnih senki prošlosti. U svetu gde društvena pravila često guše individualnost, Daglas će se suočiti sa izazovima i preprekama, ali će slediti svoje srce i prekomernu ljubav prema psima.

Ovaj film biće prikazan večeras, 5. oktobra, od 20 časova i 30 minuta, a reprize će se naći već u subotu, 7. oktobra, od 18 časova i 30 minuta i utorak, 10. oktobra, u terminu od 20 časova i 30 minuta.

Za sokobanjsku publiku i ovoga puta će se naći domaća ostvarenja „Što se bore misli moje” i „3211”, a nastavlja se i prikazivanje filma „Slagalica strave 10”.

U okviru proslave 100 godina Diznija, svakog vikenda ovdašnji mališani imaće priliku da pogledaju po jedno animirano ostvarenje najveće filmske kuće na svetu. Ovog vikenda na repertoaru je film „Grad heroja” i to u subotu od 16 časova i 30 minuta i nedelju od 14 časova i 30 minuta.

U redovnom repertoaru za najmlađe posetioce i dalje se nalaze „Patrolne šape – Moćni”, crtani film koji će biti prikazan u četvrtak (05.10.), nedelju (08.10.) i sredu (11.10.) u terminu od 16 časova i 30 minuta. Dok će „Detektiv Crvle i zlatna košnica” biti prikazan u subotu, 7. oktobra, u terminu od 14 časova i 30 minuta, i „Velika avantura mačke Ru” u utorak, 10. oktobra, u terminu od 16 časova i 30 minuta.

Prema planu i programu rada bioskopa „Moravica” ponedeljak je neradni dan.

Kompletan repertoar za period od 5. oktobra do 11. oktobra možete pogledati na sledećoj fotografiji:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + fifteen =